Project Description

ΑΓΟΡΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΡΟΛΟΓΙΩΝ

Τα ρολόγια πολυτελείας συνδυάζουν τη λειτουργικότητα και την κομψότητα. Είναι κομμάτια τα οποία μεταφέρουν τη δική τους ιστορία, αυξάνοντας έτσι την αξία τους στο πέρασμα των χρόνων.

Στην OROMERCATO με σεβασμό στη μοναδικότητα του ρολογιού σας, αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και τεχνογνωσία την εκτίμηση και την αγορά επώνυμων ρολογιών που έχετε στην κατοχή σας.

agora eponimon rologion

Τα βασικά χαρακτηριστικά για την εκτίμηση των ρολογιών είναι:

Η μάρκα και το μοντέλο αποτελούν από τους σημαντικότερους παράγοντες για την εκτίμηση του ρολογιού. Αυτοί οι δύο παράγοντες καθορίζουν και τη ζήτησή του, δηλαδή κατά πόσον ένα ρολόι είναι ή δεν είναι εμπορικό.

Τα συνοδευτικά χαρτιά (πιστοποιητικά) και η συσκευασία/το κουτί είναι εξίσου σημαντικά για την εκτίμηση του ρολογιού, διότι ταυτοποιούνται όλοι οι κωδικοί του ρολογιού όπως:

– Ο κωδικός αναφοράς (reference)
– Η χρονολογία παραγωγής
– Ο τύπος και ο αριθμός της μηχανής
– Ο τύπος και ο αριθμός του μπρασελέ
– Το κρύσταλλο (τζαμάκι)
– Το υλικό κατασκευής του ρολογιού
– Οι διαστάσεις του

Σημαντικός παράγοντας που θα καθορίσει την τελική τιμή του ρολογιού είναι η κατάστασή του

Εάν το ρολόι είναι σε καλή κατάσταση, δηλαδή δεν έχει υποστεί σοβαρά χτυπήματα, το κρύσταλλό του δεν έχει εκδορές, το μπρασελέ του είναι σε καλή κατάσταση, δεν του λείπουν αρκετά κομμάτια και γενικά έχουν γίνει τα service του ρολογιού, τότε το ρολόι θα κοστολογηθεί και θα πουληθεί στην υψηλότερη τιμή του.

Η πολυετής εμπειρία μας στην αγοραπωλησία επώνυμων ρολογιών σε συνδυασμό με τις άρτιες γνώσεις μας στον τομέα της ωρολογοποιίας αποτελούν εγγύηση για μία αξιόπιστη εκτίμηση και πάνω από όλα εγγύηση καλύτερης τιμής στην αγορά. Θα εκτιμήσουμε με προσοχή και ακρίβεια το επώνυμο ρολόι σας σε ένα απόλυτα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον και θα λάβετε άμεση πληρωμή!

Σε περίπτωση συναλλαγής, είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας
rolex-orοmercato-enexirodanistiria

Αγορά ρολογιών ROLEX

Τα ρολόγια ROLEX ξεχωρίζουν για την καινοτομία τους εδώ και έναν αιώνα. Το πρώτο self-winding ρολόι και το πρώτο αδιάβροχο περίβλημα αποτελούν ορόσημα του σχεδιασμού της Rolex.

Σήμερα, η μάρκα Rolex αναγνωρίζεται ως σύμβολο απόλυτου κύρους, πολυτέλειας και καινοτομίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα ρολόγια της διακρίνονται για το διαχρονικό σχεδιασμό τους και την αψεγάδιαστη εμφάνισή τους.

Μεταξύ των θρυλικών μοντέλων είναι τα Submariner, GMT-MasterII και CosmographDaytona.

cartier-oromercato-enexirodanistiria

Αγορά ρολογιών CARTIER

Τα ρολόγια Cartier ήταν τα αγαπημένα ρολόγια αρκετών διασήμων: ηθοποιοί όπως είναι ο ClarkGable και ο FredAstaire, πρώτες κυρίες όπως είναι η JackieKennedy και η MichelleObama, ακόμα και πριγκίπισσες όπως ήταν η Diana.

Έχουν μια μεγάλη ποικιλία από συλλογές με πιο γνωστές την Santos, την Tank και την Pasha. Η συνταγή της επιτυχίας των Cartier έγκειται στην ποιότητά τους, τα θρυλικά σχέδια και τη μοναδική τους ιστορία.

Αγορά ρολογιών OMEGA

Το σήμα των ρολογιών Omega είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα στον πλανήτη.

Έχουν βραβευτεί πολλές φορές για την καινοτομία και την ποιότητά τους, ξεκινώντας ήδη από το 1900 με το GrandPrix στην Παγκόσμια Έκθεση του Παρισιού.

Αξιοσημείωτη είναι η συμβολή της εταιρείας στον αθλητισμό. Έφερε αναρίθμητες καινοτομίες στα ολυμπιακά αθλήματα, όπως είναι η πρώτη ηλεκτρονική χρονομέτρηση σε αθλήματα του Ελσίνκι το 1952.

Τα ρολόγια Omega επιλέχθηκαν ακόμα και από μεγάλους οργανισμούς όπως είναι η NASA. Συγκεκριμένα το ρολόι Speedmaster ήταν το πρώτο ρολόι που φορούσε ο NeilArmstrong όταν έκανε το πρώτο βήμα στο φεγγάρι.

Ζητήστε Προσφορά

Χρειάζεστε άμεσα μια εκτίμηση για την αξία των προϊόντων σας; Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε για μια εκτίμηση.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

EMAIL

info@paredose.net

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινές
9:00-14:00 & 18:00-20:00

Σάββατο 10:00-13:30

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

EMAIL

info@paredose.net

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινές
9:00-14:00 & 18:00-20:00

Σάββατο 10:00-13:30